Mijn naam is Véronique, ik ben de trotse mama van mijn engeltje Amber* en dochtertje Sophía. 
Mijn kleine meisje heeft Amber* een korte reis bij ons gemaakt, maar zo een waardevolle. Zo klein en toch grootse dingen bereiken, meer verandering kunnen teweeg brengen dan anderen in een volledig mensenleven...

Het onderdeel dagboek (links) is het grootste deel van deze site, daar staat ons verhaal beschreven. Ons verhaal begint bij het dagboek, de laatste pagina, achteraan dus beginnen lezen, zo kom je dadelijk bij het begin van ons verhaal. 
Ik zou het ook fijn vinden moest je een berichtje laten in haar gastenboek.

Ik wou mijn verhaal met je delen omdat ik zo trots, zo fier ben op mijn meisje en daardoor wil dat je haar leert kennen.

Ik merk dat het vaak niet makkelijk is voor mensen om te weten hoe ze moeten reageren, wat ze best wel en niet zeggen...ik wist het voordien ook niet altijd, en misschien in de toekomst nog niet, maar ik weet dat luisteren, erkenning, medeleven zeer belangrijk zijn. Het niet doodzwijgen van wat er gebeurd is.
Amber staat bij mij op mijn verjaardagskalender, bij mijn ouders, bij mijn zus ook...dat is iets wat zo hartverwarmend is... haar foto staat ook bij mijn ouders, naast de foto van mijn metekindje...dat zijn zaken die zo belangrijk zijn. Haar zusje zal haar ook kennen, als haar zusje dat een sterretje aan de hemel is.

Ik ben enorm dankbaar voor mijn meisjes, enorm dankbaar voor de mensen om mij heen...
Zoals ik zei op haar dienst, dank je Amber dat je mijn dochter bent. Zoals ik schreef op haar kaartje, dank je dat je in mijn leven kwam, dank je voor het prachtige geschenk dat je bent...want dat is Amber*.

Bij het foto album kan je foto's terugvinden van Amber, Amber en ik, haar voetjes en hand afdrukje maar ook haar plekje nu...

Ik zou het fijn vinden als je iets in haar gastenboek schrijft, doet altijd plezier en geeft steun.

Bij de uitspraken kan je zaken terugvinden die me raken, boeken die ik gelezen heb, dingen die ik ook wil delen.

Bij haar geboortedag kan je haar geboorte/heengaankaartje terugvinden, alsook wat voor dag het was op 19 maart...ik herinner me heel goed dat het zonnig was.
Als ik zie wat Amber bijbrengt, niet alleen aan mij maar ook bij anderen, krijg ik het warm vanbinnen. Als ik zie welke reacties ik krijg, zo een mooie reacties, uit onverwachte hoek...hartverwarmend...dan weet ik, goh mijn meisje, jij bent een echte schat...


4 jaar gaat het zijn dat ze er niet meer is, 4 jaar geleden dat ik moest afscheid nemen van haar, van mijn droom, van mijn toekomstperspectief, van al wat ik toen kende. 4 jaar geleden werd ik iemand anders, is er een ik voor en na Amber*.
Ik blijf ze zo ontzettend mooi vinden mijn meisje, ze zal ook voor altijd mijn eerste meisje blijven, tot in de eeuwighei
d...

 

Meer over de kids...